Saelemaekers neemt met knap bericht afscheid van ‘zijn’ RSC Anderlecht

0
2


Voor Alexis Saelemaekers zit het verhaal bij RSC Anderlecht er voorlopig op. De flankspeler gaat aan de slag bij AC Milan. Een mooi avontuur, maar toch ook een pijnlijk afscheid voor Saelemaekers.


Op Instagram plaatste Saelemaekers ook een mooi bericht, met een afscheidsbrief aan ‘zijn’ Anderlecht en haar supporters. ‘Het is met veel emoties dat ik deze woorden schrijf’, aldus Saelemaekers. ‘Deze dag zal ik me voor altijd herinneren. Een jeugddroom wordt werkelijkheid en ik zal deel uitmaken van één van de meest legendarische clubs ter wereld. ‘

‘Met deze transfer laat ik ook een deel van mezelf achter. Ik laat mijn jeugd achter, de club die me hielp groeien, de coaches die me geadviseerd hebben, het management dat altijd in me geloofde, mijn broers (ja, je collega’s worden jouw broers) die me altijd aanspoorden om beter te worden, de mensen die in de schaduw werken en supporters. ‘
‘Ik wil de mensen die ik genoemd heb bedanken, zij hebben geholpen bij deze stap. Dank je wel, Anderlecht. ‘

View this post on Instagram

It is with great emotion that I write these words! This day will remain in my memory forever! A childhood dream becomes reality and I join one of the most legendary clubs in the world! I see the smiles on the lips of all my loved ones who accompanied me on my adventure of the day! And I have this fault of not telling them enough about my feelings so through these words I do! Mum, Dad, Jesse, Jean-Marc, Didier … I know that I am not the easiest boy to manage on a daily basis but thanks to your love for me and your determination I am gradually achieving my dreams ! No words will ever describe the gratitude and love I have for you! I also leave a part of myself with this transfer, I leave behind me all my childhood, this club that helped me grow, these coaches who advised me, the management who always believed in me, my brothers ( because yes your colleagues become like brothers on a daily basis) who always pushed me to surpass myself, these people who work in the shadow of the club on a daily basis to make your life easier, you supporters who are of help incredible and so on … to make room for this incredible experience that I am about to live! So it’s with a lot of emotions that I want to thank all the people I just mentioned because they have a lot to do with this new step! Thank you @rscanderlecht! It is with great pride now that I announce my signature to the club of the acmilan! I thank the club management for the confidence they have in me! I will give my maximum daily to honor the history of this great club! A new adventure begins! Forza Milan! 🔴⚫️

A post shared by # AS56 (@ alex.slmk56) onLEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here